onsdag 12. desember 2012

Mercredi 12.12.12

8 dager igjen til hjemreise! Og 100 dager siden jeg var hjemme! 

Plutselig var onsdagen her igjen, og i dag begynte vi vår nye rutine - to timer gym som eneste skole hver andre onsdag. Etter en seanse med turning og sjonglering, dro vi nedover i Bayeux sentrum for å gjøre ferdig årets julegavehandel og spise baguetter. Etterpå var det duket for siste lucia-øvelse før forestillingen på fredag. Hvis dere ikke har fått det med dere, skal vi altså  ha en forestilling for vertsfamilier, lærere og andre som er tilknyttet til norskseksjonen, hvor vi skal opptre med norske julesanger og folkedans ikledd bunader. 

Resten av dagen og kvelden har bestått av lekser, julegaveinnpakning og pakking til vertsen, ettersom vi skal dit allerede i morgen for å fikse bunader og bakst til luciaforestillingen. Her kommer noen bilder fra leksegjøring:

Meg og Mathilde med verdens fineste gardiner i bakgrunnen! 
Hedda og Mathide som øver til SES-prøven i morgen (økonomi-prøve).
Søte Taran
Og hvis dere ikke har fått nok pepperkakehus på denne bloggen - her er et jeg pyntet hos vertsen i helga:


3 kommentarer:

  1. Lykke til med strykingen av bunadsskjorta, baking av lussekatter, norsk folkedans, korsang og Grieg på pianoet! Gleder meg til å høre om festen. Tenk, bare seks dager til du er hjemme!

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett
    2. Takk! Hvis det er noen strykejern som kan stryke bunadsskjorter, så er det vertsmor sitt! Og lussekattene er akkurat tatt ut av ovnen :-)

      Slett